Ägare till sidan samt initiativtagare till detta projekt är finska Vilkas Group Oy. Med 100% finsk ägande samt över 25 års erfarenhet av digital handel.

Hos Vilkas arbetar det idag 21 personer med i snitt över 10 års erfarenhet av branschen. Bolaget är en av det ledande aktörerna inom e-handel och har idag över 1 700 små och medelstora handlare som sina kunder.

Kotimaiselta kaupan alalta on kuulunut hätähuutoja koronaviruspandemiasta seuranneesta poikkeustilasta johtuen. Paras keino kauppiaalle selviytyä näistä ajoista on siirtyä verkkoon. Vi har lyssnat på branshcen och ett tydligt tecken under dessa Corontider har varit att den vanliga handeln inte funkar som förr. Vi vill därför ge möjligheten till alla att snabbt aktivera sin e-handel och om inte annat, prova på och se om detta kan vara ett nytt alternativ för ett flertal handlare där ute.

De flesta konsumenter sitter hemma, nu och ett antal dagar till, dessa behöver de produkter och tjänster ni erbjuder oavsett vad. Därför vill vi knyta samman handlarna med konsumenterna där hemma.

Utöver Vilkas Group så är följande bolag intiativtagare till deta projekt:

  • Klarna: Samtliga betalalternativ med ett kontrakt
  • Avarda: Samtliga betalalternativ med ett kontrakt
  • Epages: Europas ledande ehandelsplatform med över 100 000 användare i världen
  • Commerce 8: Nordens ledande Amazonkonsultbyrå med flera års erfarenhet av ett flertal marknadsplatser för ehandlare

Vill du vara med och hjälpa handeln, hör av dig till oss. Vi söker partnerskap som kan vara med och bidra med ytterligare tjänster för att rädda handeln.

Maila oss på mukaan@raddahandeln.se

Vilkas Group Oy